MP Daily Current Affairs 4 August 2022: These are the import of current affairs of August 4

News

Ram Katha: Narada Muni narrated such a description of Shiva Ji, weeping!Husband gives new Nick name to Priyanka Chopra, share of unseen picture of birthday
MP Daily Current Affairs 4 August 2022: These are the import of current affairs of August 4
At
4:38 AM August 4, 2022
Views
10 Views

MP Daily Current Affairs 4 August 2022: It is not so easy to get a government job in today's competition. Government jobs get only those who study day and night. It has become necessary to study very much today because the level of exam is now very much tough and now a number of number is also very much. Daily's current affairs cannot miss at all. So we tell you the latest current affairs, so that your dream of getting a government job can be fulfilled.

1. Which title was recently won by Divya Patidar of Ratlam district? Answer: Universe Central Asia 2021

2. Mangubhai C. Patel is the Governor of Madhya Pradesh? Answer: 8 July 2021

3. Recently where was Mrs. Madhya Pradesh Competition 2022 organized? Answer: Bhopal

4. The government's goal is to benefit how many beneficiaries for 2022-23 from the Chief Minister Rural Path vendor loan scheme? Answer: 2 lakhs

5. The government is aimed at benefiting how many beneficiaries for 2023-24 under the Chief Minister Rural Path vendor loan scheme? Answer: 2 lakhs

6. Who has been appointed as Director in PMO? Answer: IFS officer Shweta Singh

7. Who has become the first Hindu Women's Deputy Superintendent (DSP) of Pakistan Answer: Manisha Rapta

MP Daily Current Affairs 3 August 2022: These are the import questions of current affairs of August 3

8. Recently the NBA's first black superstar and civil rights activist died at the age of 88? Answer: Bill Russell

9. Who won the 44th chess Olympiad in Mamllapuram, Chennai? Answer: Tania Sachdev

10. Who has recently inaugurated 'ONGC Para Games 2022'? Answer: Hardeep Singh Puri

Quick Links

Read more: Husband gives new Nick name to Priyanka Chopra, share of unseen picture of birthday
HomeNews